INFORMACIÓ GENERAL

Aquest lloc web és operat per Didactishirts. A partir d’ara, termes com “nosaltres”, “ens” i “nostre” es refereixen a Didactishirts. Didactishirts ofereix aquest lloc web, incloent-hi tota la informació, eines i serveis disponibles per vostè en aquest lloc. L’usuari està condicionat a l’acceptació de tots els termes, condicions, polítiques i notificacions aquí establerts.

En visitar el nostre lloc i/o comprar alguna cosa nostra, participeu en el nostre servei, i accepteu els següents termes i condicions, inclosos tots els termes i condicions adicionals i les polítiques a les que es fa referència en el present document disponible a través dels hipervincles. Aquestes condicions de servei s’apliquen a tots els i les usuàries del lloc, incloent sense limitació a usuaris que siguin navegadors, proveïdors, clients, comerciants i/o col·laboradors de contingut.

Si us plau, llegiu aquests termes de servei curosament abans d’accedir o fer servei del nostre lloc web. En accedir o fer servir qualsevol part del lloc esteu acceptant aquests termes. Si no esteu d’acord amb part o la totalitat d’aquests, hauríeu d’abandonar el lloc web de Didactishirts.

 

Qualsevol funció, eina o part nova que s’afegeixi a la botiga actual estarà també subjecta als termes de servei. Podeu consultar aquests termes en qualsevol moment, i ens reservem  el dret d’actualitzar-los o modificar-los quan nosaltres ho creiem necessari. Per tant, queda sota la vostra responsabilitat anar revisant els possibles canvis dels termes i condicions de servei.

La nostra botiga es troba allotjada en wix.com. Ells ens proporcionen la plataforma de e-commerce que ens permet oferir-vos les nostres Didactishirts.

 

SECCIÓ 1 - TERMES DE LA BOTIGA ONLINE 

En fer servir aquest lloc declareu que teniu la majoria d’edat al vostre estat o província de residència, o que teniu la majoria d’edat en el vostre estat o província i que ens doneu el consentiment per permetre que qualsevol dels menors al teu càrrec puguin fer servir aquest lloc.

 

Tot i que dubtem que puguem fer res al respecte, no podeu fer servir els nostres productes amb cap propòsit il·legal o no autoritzat. Tampoc podeu, utilitzant el servei, violar cap llei de la vostra jurisdicció (incloent-hi les lleis de drets d’autor).

No heu de transmetre cucs, virus o qualsevol codi de naturalesa destructiva.

L’incompliment o violació de qualsevol d’aquests termes donaran lloc al cessament immediat dels serveis.

 

SECCIÓ 2 - CONDICIONS GENERALS 

Ens reservem el dret a rebutjar la prestació de servei a qualsevol persona, per qualsevol motiu i en qualsevol moment.

Tota informació de targetes de crèdit serà encriptada i no es farà cap ús maliciós per part nostra. La resta d’informació serà utilitzada pels mitjans habituals als llocs web habilitats per wix.com.

Esteu d’acord en no reproduir, duplicar, copiar, vendre o revendre qualsevol part del nostre servei sense el nostre servei.

Els títols fets servir en aquest acord s’inclouen només per conveniència, i no limiten o afecten aquests termes.

 

SECCIÓ 3 - EXACTITUD, EXHAUSTIVITAT I ACTUALITAT DE LA  INFORMACIÓ 

No ens fem responsables si la informació disponible en aquest lloc no és exacta, completa o actual. El material en aquest lloc està previst només per informació general i no deu confiar-se en ella o utilitzar-se com l’única base per la presa de decisions. Qualsevol dependència en materia d’aquest lloc és pel vostre propi risc.

Aquest lloc pot contenir certa informació històrica. Aquesta no és necessariament actual i és prevista únicament per la vostra referència.

 

SECCIÓ 4 - MODIFICACIONS AL SERVEI I PREUS 

Els preus del nostre servei estan subjectes a canvis sense previ avís.

Ens reservem el dret a modificar, discontinuar o cancel·lar el nostre servei  en qualsevol moment sense previ avís.

No ens farem responsables davant vostre o cap altra tercera part per qualsevol modificació, canvi de preu, suspensió o discontinuïtat del servei.

En cas de suspendre’s el servei es farà tot el possible per resoldre comandes pendents, sigui retornat els diners o aconseguint finalitzar la comanda.

 

SECCIÓ 5 - PRODUCTES O SERVEIS (si aplicable)

Alguns productes o serveis poden estar disponibles exclusivament en línia a través del lloc web.  Aquests productes o serveis poden tenir quantitats limitades i estar subjectes a devolució o canvi d’acord a la nostra política de devolucions.

Hem fet l’esforç de mostrar els colors i imatges dels nostres productes a la botiga amb la major precissió possible de colors. No podem garantir, però, que el monitor del vostre dispositiu o computadora mostri els colors de manera exacta.

Ens reservem el dret, tot i que no estem obligats, per limitar les vendes dels nostres productes o serveis a qualsevol persona, regió o jurisdicció. Podem exercir aquest dret basant-nos en cada cas. Ens reservem el dret de limitar la quantitat de productes o serveis que oferim. Totes les descripcions dels productes estan subjectes a possibles canvis sense previ avís. Ens reservem el dret de discontinuar qualsevol producte sense previ avís i sense que calgui cap explicació. Qualsevol oferta dels nostres productes és nul·la allà on estiguin prohibits.

Procurem oferir productes amb una relació qualitat-preu excel·lent, però no podem garantir que compleixin les vostres expectatives.

 

SECCIÓ 6 - EXACTITUD DE FACTURACIÓ I  INFORMACIÓ DE COMPTE 

Ens reservem el dret de rebutjar qualsevol comanda realitzada amb nosaltres. Podem limitar o cancel·lar les quantitats comprades per persona o per comanda. Aquestes limitacions poden incloure comandes realitzades pel mateix compte, adreça electrònica, targeta de crèdit i/o adreça.

En cas de que fem un canvi o cancel·lem una comanda, podem posar-nos en contacte amb vosaltres per correu electrònic, adreça postal i/o nombre de telèfon que es va proporcionar. Ens reservem el dret de limitar o prohibir comandes que, al nostre parer, semblin fetes per concessionaris, revenedors o distribuïdors.

Us comprometeu a proporcionar informació actual, completa i precisa de la compra. Us comprometeu  a actualitzar el vostre compte per tal de poder completa les vostres transaccions i contactar quan sigui necessari.

Per més detalls, reviseu la nostra política de devolucions.

 

SECCIÓ 7 - EINES OPCIONALS

És possible que us proporcionem accés a eines de tercers els quals no monitoregem i sobre els quals no tenim control. No tindrem responsabilitat relacionada amb el vostre ús d’eines proporcionades per terceres parts.

SECCIÓ 8 – ENLLAÇOS DE TERCERES PARTS

És possible que certs continguts, productes i serveis puguin incloure material de terceres parts.

No ens responsabilitzarem d’examinar o avaluar el contingut o exactitud i no garantim ni tindrem cap responsabilitat sobre res que tingui a veure amb tercers.

 

SECCIÓ 9 - COMENTARIS D’USUARI, CAPTACIÓ I D’ALTRES ENVIAMENTS

Sí , sota la nostra comanda, envieu  presentacions específiques, o sense que nosaltres us ho demanem envieu idees creatives, suggerències, proposicions, plans o d’altres materials, sigui pel mitjà que sigui, accepteu que puguem, en qualsevol moment i sense restricció, fer ús d’aquesta idea o suggeriment. No tindrem cap obligació de: 1. Mantenir cap comentari confidencialment; 2. Pagar compensació per comentaris; 3. Donar resposta als comentaris.

Podrem, sense obligació, monitorejar , editar o eliminar contingut que no creiem convenient pel nostre lloc web, sense cap obligació de donar explicacions per part nostra.

Accepteu que els vostres comentaris no violaran els drets de terceres parts, incloent drets d’autor, marca, privacitat, personalitat o d’altres. Accepteu que els vostres comentaris no contenen cap material difamatori o il·legal, abusiu o obscè, o amb virus o malware de cap mena. No podeu fer servir una adreça de correu falsa. Vosaltres sou els únics responsables dels vostres comentaris. Nosaltres no ens fem responsables dels comentaris publicats.

 

SECCIÓ 10 - INFORMACIÓ PERSONAL

Veure la nostra Política de privacitat.

 

SECCIÓN 11 - ERRORS, INEXACTITUDS I OMISIONS 

De tant en tant (procurem que no passi mai) al nostre lloc web poden aparèixer errors tipogràfics, inexactituds o omissions que puguin estar relacionades amb les descripcions dels productes, preus, promocions, ofertes, despeses d’enviament, temps de trànsit i disponibilitat. Ens reservem el dret a corregir aquests errors o cancel·lar el servei  si alguna informació és inexacta.

No assolim cap obligació d’actualitzar, corregir o aclarir la informació en el servei o en qualsevol lloc web relacionat, incloent, sense limitació, la informació de preus, excepte quan sigui requerit per la llei. Cap especificació actualitzada o data d’actualització ha de ser presa per indicar que tota la informació ha estat actualitzada o modificada.

 

 

SECCIÓ 12 - USOS PROHIBITS 

En addició a altres prohibicions com s'estableix en els Termes de Servei, es prohibeix l'ús del lloc o el seu contingut: (a) per a cap propòsit il·legal; (B) per demanar-li a altres que realitzen o participin en actes il·lícits; (C) per violar qualsevol regulació, regles, lleis internacionals, federals, provincials o estatals, o ordenances locals; (D) per infringir o violar el dret de propietat intel·lectual nostre o de terceres parts; (E) per assetjar, abusar, insultar, danyar, difamar, calumniar, desprestigiar, intimidar o discriminar per raons de gènere, orientació sexual, religió, tnia, raça, edat, nacionalitat o discapacitat; (F) per presentar informació falsa o enganyosa; (G) per carregar o transmetre virus o qualsevol altre tipus de codi maliciós que sigui o pugui ser utilitzat en qualsevol forma que pugui comprometre la funcionalitat o el funcionament  del Servei o de qualsevol lloc web relacionat, altres llocs o Internet; (H) per recopilar o rastrejar informació personal d'altres; (I) per generar spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, or scrape; (J) per a qualsevol propòsit obscè o immoral; o (k) per interferir amb o burlar els elements de seguretat del Servei o qualsevol lloc web relacionat amb altres llocs o Internet. Reservat el dret de suspendre l'ús del Servei o de qualsevol lloc web relacionat per violar qualsevol dels ítems dels usos prohibits

 

SECCIÓ 13 - EXCLUSIÓ DE GARANTIES; LIMITACIÓ  DE RESPONSABILITAT 

No garantim ni assegurem que l'ús del nostre servei serà ininterromput, puntual, segur o lliure d'errors.

No garantim que els resultats que es puguin obtenir de l'ús del servei seran exactes o fiables.

Acceptes que de tant en tant podem treure el servei per períodes de temps indefinits o cancel·lar el servei en qualsevol moment sense previ avís.

Acceptes expresamenteque l'ús de, o la possibilitat d'utilitzar, el servei és sota el teu propi risc. El servei i tots els productes i serveis proporcionats a través del servei són (llevat del que expressament manifestat per nosaltres) proporcionats "tal qual" i "segons estigui disponible" per al seu ús, sense cap tipus de representació, garanties o condicions de cap tipus, ja sigui expressa o implícita, incloses totes les garanties o condicions implícites de comercialització, qualitat comercialitzable, l'aptitud per a un propòsit particular, durabilitat, títol i no infracció.

 

En cap cas Didactishirts, els nostres directors, funcionaris, empleats, afiliats, agents, contractistes, interns, proveïdors, prestadors de serveis o llicenciats seran responsables per qualsevol dany, pèrdua, reclam, o danys directes, indirectes, incidentals, punitius, especials o conseqüents de qualsevol tipus, incloent sense limitació, pèrdua de beneficis, pèrdua de ingressos, pèrdua d'estalvis, pèrdua de dades, costos de reemplaçament, o qualsevol dany similar, ja sigui basat en contracte, greuge (incloent negligència), responsabilitat estricta o de una altra manera, com a conseqüència de l'ús de qualsevol dels serveis o productes adquirits mitjançant el servei, o per qualsevol altre reclam relacionat d'alguna manera amb l'ús del servei o qualsevol producte, incloent però no limitat, a qualsevol error o omissió en qualsevol contingut , o qualsevol pèrdua o dany de qualsevol tipus incorreguts com a resultats de la utilització del servei o qualsevol contingut (o producte) publicat, transmès, o que es posin a disposició a través del servei, fins i tot si s'avisa de la seva possibilitat. A causa de que alguns estats o jurisdiccions no permeten l'exclusió o la limitació de responsabilitat per danys conseqüents o incidentals, en tals estats o jurisdiccions, la nostra responsabilitat es limitarà a la mesura màxima permesa per la llei.

 

SECCIÓ 14 - INDEMNITZACIÓ 

Acceptes indemnitzar, defensar i mantenir indemne Didactishirts i les nostres matrius, subsidiàries, afiliats, socis, funcionaris, directors, agents, contractistes, concessionaris, proveïdors de serveis, subcontractistes, proveïdors, interns i empleats, de qualsevol reclam o demanda, incloent honoraris raonables d' advocats, fets per qualsevol tercer a causa o com a resultat del teu incompliment de les Condicions de Servei o dels documents que incorporen com a referència, o la violació de qualsevol llei o dels drets de un tercer.

 

SECCIÓ 15 - DIVISIBILITAT

En el cas que es determini que qualsevol disposició d'aquestes Condicions de Servei sigui il·legal, nul·la o inexecutable, aquesta disposició serà, però, efectiva a obtenir la màxima mesura permesa per la llei aplicable, i la part no exigible es considerarà separada de aquests Termes de Servei, aquesta determinació no afectarà la validesa d'aplicabilitat de les altres disposicions restants.

 

SECCIÓ 16 - RESCISSIÓ Les obligacions i responsabilitats de les parts que hagin incorregut amb anterioritat a la data de terminació sobreviuran a la terminació d'aquest acord a tots els efectes.

Aquestes Condicions de servei són efectius a menys que i fins que sigui acabat per tu o nosaltres. Pots acabar aquests Termes de Servei en qualsevol moment per avisar-nos que ja no vols utilitzar els nostres serveis, o quan deixis d'usar el nostre lloc.

 

Si al nostre parer, falles, o se sospita que fes fallat, en el compliment de qualsevol terme o disposició d'aquestes Condicions de Servei, també podem acabar aquest acord en qualsevol moment sense previ avís, i seguiràs sent responsable de tots els sumes deguts fins inclosa la data d'acabament; i / o en conseqüència podem negar-te l'accés als nostres serveis (o qualsevol part del mateix).

 

SECCIÓ 17 - ACORD COMPLERT 

La nostra falla per exercir o fer valer qualsevol dret o disposició d'aquestes Condicions de Servei no constituirà una renucia a aquest dret o disposició.

Aquestes Condicions d'ús i les polítiques o regles d'operació publicades per nosaltres en aquest lloc o pel que fa al servei constitueixen l'acord complet i l'entesa entre el teu i nosaltres i regeixen l'ús del Servei i substitueix qualsevol acord, comunicacions i propostes anteriors o contemporànies , ja sigui oral o escrita, entre el teu i nosaltres (incloent, però no limitat a, qualsevol versió prèvia dels Termes de Servei).

Qualsevol ambigüitat en la interpretació d'aquestes Condicions del servei no s'han d'interpretar en contra del grup de redacció.

 

SECCIÓ 18 - LLEI

Aquestes condicions de servei i qualsevol dels acords apart en el que us proporcionem serveis es regiran en conformitat amb les lleis de Catalunya, Espanya.

 

SECCIÓ 19 - CANVIS EN ELS TERMES DE SERVEI 

Pots revisar la versió més actualitzada dels Termes de Servei en qualsevol moment en aquesta pàgina.

 

Reservat el dret, a la nostra única discreció, d'actualitzar, modificar o reemplaçar qualsevol part d'aquestes Condicions del servei mitjançant la publicació de les actualitzacions i els canvis en el nostre lloc web. És la teva responsabilitat revisar el nostre lloc web periòdicament per verificar els canvis. L'ús continu d'o l'accés al nostre lloc web o el Servei després de la publicació de qualsevol canvi en aquestes Condicions de servei implica l'acceptació d'aquests canvis.

 

SECCIÓ 20 - INFORMACIÓ DE CONTACTE 

Preguntes sobre els Termes de Servei han de ser enviades a didactishirts@gmail.com.